Vrolijk Pasen in Bure - Sports et Aventure

Enchanté! Aangenaam! Maak kennis met de Franse taal. Hoe? Met spelletjes, liedjes, crea-ateliers en sport. En dat in een oude kasteelhoeve midden in het groen. Veel plezier gegarandeerd!

Activiteiten

  • Elke dag 2 leuke taalateliers in kleine groepen waarbij je in spelvorm echt Frans leert spreken.
  • Elke dag 1 creatief atelier waar je je artistieke talenten kan ontplooien.
  • Veel tijd om te sporten en te spelen.
  • Toffe zangmomenten, want zingen is de beste manier om een nieuwe taal te leren.
  • Een leuke activiteit voor het slapengaan zoals filmavond, casino-avond ….

Warm je spieren maar al op. Voetballen, basketballen, ravotten in de bossen van Bure ... amuseer je rot met je sportieve copains.

Heb je nog geen Frans gehad op school?

Dat is helemaal niet erg. Meer nog, we gaan er net van uit dat je de basis nog moet leren. We stimuleren je om Frans te praten, maar met de andere kinderen mag je gerust in het Nederlands spreken. De animatoren praten altijd Frans. Je zal zien, je verstaat hen beter dan je denkt.

Om je te helpen, is er elke dag een tweetalig moment. Dan geeft de kampverantwoordelijke je extra uitleg in het Nederlands, zodat je alles goed begrijpt.

Locatie

Je logeert in Bure in een oude kasteelhoeve omgeven door groen. Op de binnenplaats staan bomen en banken waar we activiteiten organiseren of relaxen.

Er zijn velden en sportterreinen voor voetbal, basketbal, groot spel, … en twee gymzalen voor indoor sport. De bossen zijn vlakbij voor een wandeling of tochtje met de mountainbike.

Bure heeft zowel individuele kamers als een kleine slaapzaal.

WACHTLIJST