Une semaine fantastique

Dit kamp is helemaal volzet, en daarom organiseren we nog een extra "semaine fantastique" in Flône tijdens dezelfde periode!

Sport, natuur, workshops én een uitstap: al het beste van een Roelandkamp in één week. Je ontdekt nieuwe sporten, gaat op avontuur in het bos, avonturenpark, op de Lesse of in de grotten van Han. 

Activiteiten

We voorzien vier speciale dagen, waarop we telkens iets anders doen, afhankelijk van het thema van de dag. Je ontdekt nieuwe sporten, trekt het bos in en kiest uit een ruim aanbod workshops. En je gaat kajakken in de Lesse of naar het avonturenpark Ardennen Challenge.

De thema’s komen ook aan bod in de taalateliers. Ludieke activiteiten en kleine groepen zorgen voor een ontspannen sfeer.

Excursies

Naargelang de weeromstandigheden is er keuze:

1.         Vaar met een kajak de Lesse af. Op een zonnige namiddag is dat de ideale ontspanning! Na het aanmeren maak je een wandeling langs de oevers van de Maas en ontdek je de stad Dinant.

2.         Leef je uit in het avonturenpark Ardennen Challenge. Op de touwbruggen, kabelbanen en in het ondergronds parcours verleg je zeker je grenzen. Maar vooral heel veel fun gegarandeerd! En daarna ontdek je de stad Dinant.

3.         Ontdek de grotten van Han en het aangrenzende natuurpark. Ken jij het verschil tussen een stalactiet en een stalagmiet? Spektakel gegarandeerd!

Locatie

Je logeert in Bure in een oude kasteelhoeve omgeven door groen. Op de binnenplaats staan bomen en banken waar we activiteiten organiseren of relaxen.

Er zijn velden en sportterreinen voor voetbal, basketbal, groot spel, … en twee gymzalen voor indoor sport. De bossen zijn vlakbij voor een wandeling of tochtje met de mountainbike.

Je slaapt met twee in een kamer.

Gelijkaardige kampen

LAATSTE PLAATSEN

Multi-activiteit, Natuur, Sport

Une semaine fantastique @ Flône

Taal Frans
Datum 09 - 14 aug, 2021
Leeftijdsgroep 12-14 jaar
Accommodatie Internaat
440 €
LAATSTE PLAATSEN

Multi-activiteit, Natuur, Zee

Ravotten aan de kust - S'amuser en français

Taal Frans
Datum 09 - 14 aug, 2021
Leeftijdsgroep 9-11 jaar
Accommodatie Internaat
495 €
LAATSTE PLAATSEN

Multi-activiteit, Natuur, Sport

Gaume découverte

Taal Frans
Datum 12 - 21 aug, 2021
Leeftijdsgroep 13-15 jaar
Accommodatie Internaat
620 €
LAATSTE PLAATSEN

Avontuur, Hiking, Natuur, Sport

100% sports et adrénaline

Taal Frans
Datum 12 - 21 aug, 2021
Leeftijdsgroep 15-18 jaar
Accommodatie Internaat
730 €
LAATSTE PLAATSEN

Multi-activiteit

Mini Frans

Taal Frans
Datum 16 - 20 aug, 2021
Leeftijdsgroep 7-8 jaar
Accommodatie Externaat
200 €
BOEK NU