Enquête beleidsnota

Roeland enquête beleidsnota 2020

Op een ontspannen manier talen aanleren en kinderen helpen om wereldburgers te worden in onze multiculturele samenleving: dat is de missie van Roeland vzw. 

Om daar in te blijven slagen, hebben we jouw mening nodig. Help ons door deze enquête in te vullen. Dit neemt maar een paar minuten tijd in beslag, maar zo maak je samen met ons het verschil voor de toekomst: de toekomst van je eigen kinderen, neefjes, nichtjes, vrienden … voor ons allemaal. 

Doe je ook mee met de wedstrijd? Dan maak je kans om een gratis taalvakantie, musical- of bioscooptickets te winnen.

Vul de enquête in.

Ook je kind, vrienden, partner … kan de enquête invullen. Dus, deel deze link in je netwerk.

--

Roeland wedstrijdreglement enquête beleidsnota 2020

Wie organiseert de wedstrijd?

Roeland vzw, Krijgslaan 18-22 in 9000 Gent organiseert de wedstrijd voor de enquête beleidsnota 2020. Het reglement van de wedstrijd staat op de website www.roeland.be.

Wie kan deelnemen?

 • Vrijwilligers van Roeland vzw
 • Ouders
 • Kinderen en jongeren

Leden van het bestuursorgaan, de algemene vergadering en het vast team van Roeland vzw mogen niet deelnemen aan de wedstrijd.

Duur wedstrijd?

De wedstrijd loopt van vrijdag 17 januari tot en met zondag 2 februari 2020.

Hoe deelnemen?

 1. Vul de enquête beleidsnota 2020 in.
 2. Vul je persoonsgegevens correct in.
 3. Beantwoord de wedstrijdvraag.

Wat kan je winnen?

Roeland vzw reikt 3 prijzen uit:

 • 1ste prijs: een gratis taalvakantie van Roeland vzw uit het zomeraanbod van 2020
 • 2de prijs: 4 kaarten van de musical Pocahontas, zondag 5 april om 15 uur, Capitole Gent
 • 3de prijs: 4 bioscooptickets

Opmerkingen

 1. Heb je al een taalvakantie geboekt bij Roeland vzw voor de zomer van 2020? Dan mag je een andere vakantie naar keuze kiezen uit het zomeraanbod van 2020 of we betalen het reeds door jou geboekte kamp in de zomer van 2020 terug.
 2. Je kan enkel een taalvakantie kiezen uit ons zomeraanbod van 2020 en uit de kampen waar er nog vrije plaatsen zijn. Je kan dus geen plaats reserveren voor een kamp dat al volzet is.

Hoe verloopt de wedstrijd?

De 3 deelnemers die het dichtst mogelijk antwoord hebben gegeven op de wedstrijdvraag ontvangen een prijs.

De 3 deelnemers die een prijs gewonnen hebben, worden zo snel mogelijk door Roeland vzw op de hoogte gebracht via het door hen aangeleverde mailadres. Als dit mailadres niet of onvolledig is ingevuld in het wedstrijdformulier, wordt de winnende deelnemer geschrapt en wordt een andere winnaar geselecteerd.

We sturen je prijs zo snel mogelijk op.

Extra voorwaarden

Roeland mag de wedstrijd onderbreken, wijzigen en beëindigen zonder je hiervan op de hoogte te brengen. Ook mag Roeland de voorwaarden en de prijzen wijzigen. Je ontvangt geen schadevergoeding. Afzonderlijke mededelingen van Roeland over deze wedstrijd gelden als onderdeel van het reglement.

Roeland kan niet verantwoordelijk worden gesteld indien door buiten haar wil optredende oorzaken de wedstrijd wordt onderbroken of afgelast.